Arndell Park Head Office Fitout

Client

LOWA Lighting

Duration

12 months

Location

Arndell Park, NSW
Outcomes
Energy Reduction
0 %
Square Metres
0

Overview

We worked closely with this client to design and construct the electrical and communication backbone for this boutique office space for the head office operation.

This comprehensive project included the installation of new switchboards, sub-mains and over 400 data points and power outlets. The incorporation of floor boxes, security and AV systems, further added to the depth and sophistication of this remarkable project.

What sets Elec Comm apart is their unwavering dedication to understanding our unique needs and vision. They worked closely with us to design and construct the electrical and communication backbone of our entire business.

“Their ability to seamlessly integrate our ideas into practical solutions was impressive.”

What’s equally important to us is the trust we have in our relationships. Throughout the project, they consistently delivered on their promises, adhered to timelines, and maintained open communication. This level of trust is invaluable when undertaking a project of this scale. It’s clear that they take immense pride in their work, and it shows in the final results.